Zum Inhalt springen

Doar calitatea maximă ne mulţumeşte

Mulţumirea clienţilor este baza afacerii noastre: putem avea succes pe termen lung doar dacă aşteptările clienţilor noştri sunt întotdeauna îndeplinite.

Tehnologic şi calitativ, suntem recunoscuţi ca furnizor principal pentru industria auto şi vrem să ne consolidăm această poziţie de vârf la toate categoriile de produse.

Pentru aceasta, ne bazăm pe un concept cuprinzător de asigurare a calităţii, care se regăseşte în toate operaţiile şi procesele relevante. Ne dorim să eliminăm de la bun început cauzele erorilor şi să asigurăm astfel calitatea maximă în toate domeniile.

În acest scop, ne stau la dispoziție metode şi programe verificate. Aplicăm criterii şi indici specifici de calitate pentru fiecare gamă de produse.

Dar toate au un lucru în comun: continuitatea asigurării calităţii pentru toate produsele, procesele şi serviciile, de la prima idee din faza de proiect, la întregul proces de dezvoltare a produsului şi până la serviciile post-vânzare.

Printr-un sistem de asigurare a calităţii certificat internaţional (conform cu normele IATF 16949 şi EN-ISO 9001), nivelul înalt de calitate este menţinut pe plan mondial.