Zum Inhalt springen

Strategia noastră: „zero defecte”

Decât să repari greşeli, este mai bine să le eviţi de la început. Acesta este principiul nostru de asigurare a calităţii.

Ne-am propus să aducem aproape de zero numărul erorilor în cadrul Eberspächer: în acest scop, planificăm şi supraveghem toate operaţiile şi procesele relevante pentru calitate. Cu toate acestea, suntem conştienţi că nici oamenii, nici maşinile nu pot elimina complet erorile. De aceea, suntem toleranţi când apare totuşi o eroare.

O abatere singulară de la rezultatul dorit nu reprezintă ceva condamnabil, ci o sursă de îmbunătăţire. Iar îmbunătăţirea este continuă şi reprezintă principiul de bază al serviciului nostru de asigurare a calităţii.

Învăţăm din fiecare eroare apărută şi evităm consecvent repetarea acesteia. Transmitem sistematic mai departe cunoştinţele obţinute, pentru a putea depista din timp posibilele surse de erori, la nivelul întregului concern. Astfel obţinem rezultate măsurabile: producem constant aproape fără erori.

Eforturile noastre merită: clienţii ne recomandă regulat pentru piese fără defecte şi pentru calitatea excepţională a produselor.