Zum Inhalt springen

Concernul Eberspächer:
propulsorul mobilităţii de mâine

Tehnologie de eşapare, încălzitoare pentru vehicule şi climatizatoare pentru autobuze – tehnologia noastră contribuie activ pe plan mondial la transportul ecologic şi la mărirea siguranţei şi a confortului. Suntem un partener competent al industriei constructoare de vehicule şi în domeniul electronicii pentru vehicule şi în conectarea în reţea cu magistrale informatice pentru vehicule.

Iniţiativă
Toţi constructorii de vehicule din Europa şi din America de Nord, precum şi tot mai mulţi din Asia, folosesc tehnologiile noastre avangardiste. De cunoştinţele vaste despre echiparea iniţială profită şi distribuitorii de piese şi atelierele din întreaga lume, cărora le suntem furnizori.

Previziune
Inovăm în ritm alert. Azi lucrăm la transportul de mâine şi oferim soluţii novatoare - pentru reducerea emisiilor conform cu noile norme, gestiunea complexă a căldurii la propulsiile electrice şi exigenţa mărită faţă de electronica pentru vehicule.

Flexibilitate
Eberspächer este un concern independent şi foarte flexibil. Cu circa 10.000 de angajaţi în 29 de ţări, cu peste 80 de unităţi, suntem reprezentaţi pe toate pieţele cheie ale industriei de automobile la nivel mondial. Ne extindem strategic prezenţa internaţională - calitatea nu are hotare.

Mai multe informaţii despre concern:

Raport anual