Zum Inhalt springen

MOVE is Eberspächer

MOVE
Ghidăm compania Eberspächer spre un viitor de succes! Prin creșterea profitabilă, ridicăm continuu valoarea companiei noastre. Ca afacere de familie, ne bazăm pe încredere și pe punctele noastre forte: gândirea pe termen lung și o cultură a valorilor. Încrezători și consecvenți, ne confruntăm cu concurența globală și cu schimbarea condițiilor de piață - începând cu anul 1865, în prezent și în viitor.

Clădim mobilitatea curată a viitorului (Clean Mobility), dezvoltată și produsă punând la dispoziția clienților noștri soluții inteligente (Smart Solutions) și oameni dedicați (Dedicated People).

Clean Mobility: Produsele și serviciile noastre contribuie la protecția mediului, securitatea și confortul din vehicule.

Smart Solutions: Ne promovăm inovațiile pentru inspirarea clienților noștri. Ne extindem poziția pe piață prin investiții, parteneriate și achiziții.

Dedicated People: Acționăm cu dedicare și ne asumăm responsabilitatea. Într-un mediu de lucru atractiv, continuăm să ne dezvoltăm abilitățile și să creăm o organizație puternică, globală.

Ne alocăm activitățile în mod strategic pe domenii de afaceri ajunse la maturitate, dinamice sau complet noi. Creăm un viitor de succes pentru compania noastră prin inițiative în domenii de acțiune clar definite pentru toate tipurile de afaceri.