Zum Inhalt springen

Valori şi obiective

Mai presus de toate, ne-am dedicat progresului în industria auto. Dorim ca produsele noastre să contribuie activ la o protecţie a mediului mai strictă şi la mai multă siguranţă şi confort în traficul rutier. Chiar dacă tehnologia şi mediul economic sunt în continuă dezvoltare, clienţii, angajaţii şi partenerii noştri de afaceri se pot baza pe aceleaşi constante: pe politica previzibilă şi gândită pe termen lung a unei afaceri de familie şi pe valori cultivate timp de 150 de ani.

Clienţi
Mulţumirea clienţilor este baza afacerii noastre: ne concentrăm ideile şi acţiunile asupra produselor şi serviciilor care ne ajută clienţii şi partenerii comerciali să păşească pe drumul spre succes.

Angajaţi
Angajaţii noştri se bucură de multă libertate. Investim în perfecţionare şi promovăm talentul, gândirea independentă şi iniţiativa individuală. Punem la dispoziţie resurse suficiente pentru susţinerea ideilor noi.

Cooperare
Pentru noi este importantă colaborarea corectă şi urmărim să avem pe toate planurile relaţii stabile, atât în cadrul companiei, cât şi cu clienţii. Credem că parteneriatele de succes se bazează pe loialitate, respect, toleranţă şi încredere reciprocă.

Răspundere
Responsabilitatea noastră nu se opreşte la poarta uzinei, ci cuprinde întregul lanţ de fabricaţie şi de livrare. Ne dorim ca toate activităţile şi produsele noastre să atingă un echilibru ecologic durabil.