Zum Inhalt springen

Punctele noastre forte. Viziunea noastră.

Eberspächer a crezut întotdeauna în puterea ideilor inovatoare şi a convins cu capacitatea sa extraordinară de transformare. Şi în prezent, dificultăţile întâmpinate reprezintă doar o altă şansă de a dezvolta compania, o altă parte a unei strategii de creştere pe termen lung.

Independenţă
Luăm hotărârile dintr-o poziţie puternică. Independenţa economică a afacerii de familie ne permite să ne stabilim singuri priorităţile şi direcţia strategică, iar obiectivul este stabilitatea pe termen lung.

Creştere
Din 1865, firma noastră este sinonimă cu spiritul antreprenorial şi cu creativitatea în afaceri. În viitor, ne vedem crescând tot prin propriile forţe. Plănuim să ne îmbunătăţim consecvent poziţia pe piaţă la toate gamele de produse şi să ne completăm portofoliul existent cu produse adaptate cererii.

Internaţionalizare
Avem un loc bine stabilit pe toate pieţele-cheie din industria auto şi ne extindem constant pe plan mondial. Ne concentrăm asupra regiunilor cu potenţial mare de dezvoltare şi cu perspective promiţătoare, precum Brazilia, Rusia, India şi China.

Tehnologie de avangardă
Vrem ca din ideile geniale ale proiectanţilor noştri să se nască produse novatoare pentru industria auto. De aceea investim consecvent în cercetare şi dezvoltare. Mai mult de 700 de ingineri şi specialişti ne consolidează strategic poziţia de vârf pentru toate categoriile de produse.

Viitor
Mobilitatea de mâine va avea multe faţete. Pe termen mediu, vor exista soluţii tehnice diverse care se vor completa reciproc, dar Eberspächer este pregătit pentru tranziţia tehnologică iminentă în ceea ce priveşte toate gamele noastre de produse, pentru evoluţia de nestăvilit a motorului cu ardere internă, care va domina încă mult timp şoselele, dar şi pentru viitoarele propulsii alternative.

Puteţi să aflaţi mai multe despre tehnologia noastră novatoare pentru mobilitate durabilă. detalii