Zum Inhalt springen

Produsele Eberspächer oferă soluţii pentru provocările de azi şi perspectivele de mâine ale industriei auto

Tehnologie de eşapare
Mai curat, mai uşor, mai silenţios - în prezent, instalaţiile noastre de eşapare pentru autoturisme şi pentru vehicule utilitare reduc cu peste 95% emisia de substanţe nocive, fiind vârfuri de gamă în ce priveşte construcţia uşoară, amortizarea zgomotului şi proiectarea acustică. Competenţa noastră ca specialişti în sisteme de eşapare este cunoscută pe plan mondial de producătorii de autoturisme şi de vehicule utilitare, precum şi de producătorii de utilaj nerutier. Acesta este un avantaj şi pentru clienţii noştri din sectorul aftermarket: ateliere şi parteneri comerciali cărora le livrăm dotări de modernizare şi instalaţii înlocuitoare la calitatea unei dotări iniţiale.


Încălzitoare
De când au fost montate pe „broscuţele” Volkswagen, încălzitoarele staţionare Eberspächer au devenit sinonime cu confortul în vehicul. În prezent, le găsim în întreaga lume în autoturisme, vehicule utilitare, vehicule speciale, autorulote şi bărci. Mulţi producători montează încălzitoarele noastre cu combustibil direct din fabrică, ca dotare de serie sau opţională. Sistemele de încălzire pot fi montate fără probleme şi ulterior.


Încălzitoare electrice
Dacă motorul furnizează prea puţină căldură reziduală pentru încălzirea aerului, vă ajută încălzitoarele auxiliare electrice de la Eberspächer catem: aşa-numitele încălzitoare cu rezistenţe cu coeficient termic pozitiv asigură cu promptitudine un confort termic perfect în vehiculele cu consum optimizat de motorină sau benzină, la o economie semnificativă de costuri. Încălzitoarele cu tensiune mare pentru vehicule hibride, cu motor electric sau cu celulă cu combustibil sunt produse novatoare pe care Eberspächer catem le fabrică deja în serie. Încălzitoarele cu rezistenţe cu CTP pot fi folosite şi local: un exemplu foarte bun este încălzirea din tetierele automobilelor decapotabile.


Sisteme de climatizare pentru autobuze
Eberspächer Sütrak este specialistă în încălzitoare şi climatizatoare pentru autobuze. Le oferim producătorilor de autobuze o gestionare completă a căldurii: pentru autobuze şi autocare, de la Sprinter la autobuzele supraetajate.


Sisteme de comandă ale vehiculelor
Cu produse electronice fiabile şi de înaltă performanţă, departamentul Sisteme de comandă ale vehiculelor este specializat în soluţii specifice clienţilor pentru asigurarea unei mobilităţi durabile şi este un partener competent în inovaţiile din industria de automobile, în sprijinul optimizării consumurilor şi al reducerii emisiilor: Pe lângă echipamentele de comandă pentru managementul termic şi echipamentele de comandă compacte, din gama de servicii mai fac parte etajele finale de putere pentru un management optim al motorului şi al sistemului de eşapament, precum şi produse pentru stabilizarea reţelei de bord şi recuperarea energiei.