Zum Inhalt springen

Tehnologii novatoare de la Eberspächer

 

Instalaţiile moderne de eşapare elimină peste 95% din substanţele nocive. Eberspächer şi-a adus un aport semnificativ la acest avans tehnologic.
Tehnologia noastră inovatoare ActiveSound/ActiveSilence realizează o amortizare de înaltă eficienţă a zgomotelor şi este superioară amortizoarelor de zgomot convenţionale, inclusiv în ceea ce priveşte greutatea. Însă cu ActiveSound, acelaşi sistem poate să îmbunătăţească de asemenea şi calitatea zgomotelor la evacuare.
Prin utilizarea unor structuri cu pereţi subţiri, a unor materiale alternative, a unor procese de execuţie inovatoare şi a unor concepte inedite, realizăm avantaje de greutate de până la 50% comparativ cu sistemele de eşapare obişnuite.
Conceptele downsizing pentru motoare scad nu doar consumul, ci şi temperaturile gazelor de eşapament. Fazele idle-stop, ca cele când vehiculul rulează în regim de roată liberă, fac de asemenea ca temperaturile să scadă sub valorile de activare a catalizatorilor. În aceste cazuri, modulele electronice de la Eberspächer asigură funcţionarea încălzirii electrice a catalizatorului şi sprijină astfel eficient îmbunătăţirea valorilor emisiilor.
Fiabilele module de acumulare a energiei de la Eberspächer înmagazinează intermediar energia mecanică şi termică recuperată şi o cedează din nou, conform necesarului, către consumatorii de mare putere din autovehiculele electrificate şi hibride. Acest lucru aduce cu sine avantaje de sistem, în special în subreţeaua de 48 de volţi.
De la motoarele moderne, cu consum optimizat şi de la motoarele hibride sau electrice rămâne prea puţină căldură pentru a putea încălzi confortabil vehiculul. Încălzitoarele noastre eficiente sunt adaptate la noile propulsii; la fel şi sistemele noastre de climatizare pentru autobuze.